Asbesti ja haitta-ainekartoitus - Rieppo Service

Palvelut

Asbesti- ja haitta-ainekartoitus

Asbestimateriaaleihin törmätään lähes poikkeuksetta korjausrakentamisen yhteydessä ja asbestikartoitus tuleekin tehdä aina ennen vuotta 1994 valmistuneisiin rakennuksiin ennen purkutöiden aloittamista. Asbestikartoituksessa selvitämme asbestin määrän, sijainnin, laadun sekä pölyävyysluokan ja esitämme ehdotuksen purkutyömenetelmästä. Samalla huomioimme myös muut mahdolliset haitta-aineet ja annamme toimenpide-ehdotelman niiden poistamisesta.

Asiakkaitamme ovat mm. purku- ja saneerausliikkeet, taloyhtiöt, LVI-liikkeet sekä vakuutusyhtiöt. Palvelemme myös kotitalouksia. Toimialueenamme on Etelä-Suomi, mutta tarvittaessa hoidamme asbesti- ja haitta-ainekartoitukset myös muualla Suomessa.

Asbestikartoitus keittiö- tai kylpyhuoneremontin yhteydessä

Asbestikartoitus - Rieppo Service

Asbestikartoitus on tärkeä vaihe yli 30 vuotta vanhojen talojen remontointien yhteydessä. Tällaisia remontteja ovat mm. keittiöremontit, kylpyhuoneremontit, parvekeremontit sekä julkisivusaneeraukset. Rakennuttajan vastuulla on huolehtia, että asbestikartoitus tehdään hyvissä ajoin ennen remontin aloittamista, jotta mahdolliset tarvittavat toimenpiteet ehditään tehdä ajoissa ja remontti on turvallista toteuttaa.

Asbesti- ja haitta-ainekartoitus - Rieppo Service

Asbestin vaarallisuuden vuoksi asbestia sisältävien rakennusten purku- ja saneeraustyöt ovat luvanvaraista toimintaa. Meiltä löytyy asianmukaiset luvat ja erikoisosaamista sekä nykyaikainen kalusto toteuttamaan vaativatkin asbesti- ja haitta-ainekartoitukset. Kartoitusten lisäksi teemme suunnitelman asbestin purkutöihin sekä huolehdimme kaikista tarvittavista viranomaisilmoitusten laatimisista, purkutyö- ja työturvallisuussuunnitelmista sekä muusta tarvittavasta dokumentoinneista.

Asbestikartoitukset nopealla aikataululla

Teemme lainsäädännön edellyttämät asbestin ja muiden terveydelle haitallisten aineiden kartoitukset luotettavasti yli 20 vuoden kokemuksella. Olemme saaneet kiitosta joustavasta toiminnasta ja pääsemme aloittamaan työt hyvinkin nopealla aikataululla, asiakkaan tarpeita kunnioittaen. Tarvittaessa tarjoamme myös konsultointiapua. 

Saat meiltä tarkan tarjouksen ja pitävän aikataulun, jonka jälkeen Rieppo Servicen kokeneet työnjohtajat huolehtivat projektin sujuvasta etenemisestä.  

Asbesti- ja haitta-ainetöiden eteneminen

01.
Tarjouspyyntö Tarjouspyynto - Rieppo Service
02.
Kartoitus Asbesti ja haitta-ainetöiden kartoitus - Rieppo Service
03.
Halutessasi tarjous asbesti- ja haitta-ainetöistä Tarjous - Rieppo Service
Pyydä tarjous - Rieppo Service

Pyydä tarjous

Perustiedot

Tai ota yhteyttä

Soita

Jani Rieppo
Työpäällikkö
Ahti-Tapio Rieppo
Työpäällikkö

Lähetä viesti

Muut palvelut

Asbesti- ja haitta-ainetyöt
Asbesti- ja haitta-ainetyöt - Rieppo Service
Asbesti- ja haitta-ainetyöt
Tutustu
Purkutyöt
Purkutyöt - Rieppo Service
Purkutyöt
Tutustu
Vesivahinkosaneeraus
Vesivahinkosaneeraus - Rieppo Service
Vesivahinkosaneeraus
Tutustu
Palosaneeraus
Palosaneeraus - Rieppo Service
Palosaneeraus
Tutustu