Vesivahinkosaneeraus - Rieppo Service

Palvelut

Vesivahinkosaneeraus

Usein vesivahinko etenee huomaamatta rakenteiden sisällä esimerkiksi putkirikoissa ja vahingon huomaa vasta sitten, kun vesi tulee rakenteiden pinnoille. Tällöin vesi on saattanut vaurioittaa rakenteita jo pidemmän aikaa. Oli vesivahingon syy mikä tahansa, on nopeus valttia.

Meiltä löytyy vesivahinkosaneerausten edellyttämää osaamista ja nykyaikainen kalusto, jolla pystymme saneeraamaan isotkin vahingot. Tavoitteenamme on palauttaa tilat käyttökuntoon mahdollisimman nopeasti ja ehkäistä lisävahinkojen syntymistä.

Ota yhteyttä, kun tarvitset tehokasta tekijää! Pääsemme toteuttamaan vesivahinkosaneeraukset nopeallakin aikataululla.

Vesivahingon kuivaus on aloitettava ripeällä aikataululla

Vesivahinkosaneeraus - Rieppo Service

Jokainen vesivahinko on erilainen ja siksi räätälöimme vesivahinkosaneeraukset vahingon laajuuden ja kohteen perusteella. Teemme vahinkokartoituksen, jonka perusteella toteutamme saneerauksen. Alkuun poistamme ylimääräisen veden ja kuivaamme tilat sekä puramme ja korjaamme vaurioituneet rakenteet ja pinnat. Saneeraustapa riippuu eri tekijöistä, kuten onko vahinko syvällä rakenteissa vai enemmän pintapuolinen.

Vesivahinkosaneeraus - Rieppo Service

Tähtäämme aina onnistuneeseen lopputulokseen ja siksi varmistamme, että työntekijöidemme ja asiakkaidemme välillä kommunikaatio on selkeää ja sujuvaa, ilman kommunikaatiokatkoksia tai väärinymmärryksiä. Mitä nopeammin vesi poistetaan ja vesivahinko kuivataan, sitä pienemmillä vaurioilla rakenteet ja irtaimisto selviää – ja sitä nopeammin tilat pystytään palauttamaan käyttökuntoon.

Vesivahinkojen jälkivahinkotorjuntatyöt

Jälkivahinkotorjuntatöillä eli JVT-töillä voidaan ehkäistä suuret lisäkustannukset ja mahdolliset vaaratilanteet, joita vesivahingot voivat aiheuttaa rakenteille. Tärkeintä jälkivahinkojen torjunnassa on nopea toiminta, jotta kiinteistö saadaan mahdollisimman pian turvalliseksi ja normaaliin käyttöön.

Vesivahinkojen jälkivahinkotöissä teemme heti alkuun kosteus- ja vahinkokartoituksen. Tämän perusteella suunnittelemme rakenteiden kuivaus- ja korjaustoimenpiteet sekä toteutamme rakenteiden purkutyöt, desinfioinnin sekä kuivauksen.

Kohteen kuivausmenetelmät määritellään aina kohdekohtaisesti vaurioiden vakavuuden mukaan. Jälkivahinkotöiden päätteeksi toimitamme loppumittauspöytäkirjan, jossa näkyy kosteusmittaustulokset. Tämän jälkeen kohteen korjausrakentaminen voi alkaa!

Vesivahinkosaneerauksen eteneminen

01.
Tarjouspyyntö Tarjouspyynto - Rieppo Service
02.
Kartoitus ja tarjous Asbesti ja haitta-ainetöiden kartoitus - Rieppo Service
03.
Työn toteutus Tarjous - Rieppo Service
04.
Dokumentointi Puhdasilmaraportti ja muu dokumentointi - Rieppo Service
05.
Loppusiivous Loppusiivous - Rieppo Service
Pyydä tarjous - Rieppo Service

Pyydä tarjous

Perustiedot

Tai ota yhteyttä

Soita

Jani Rieppo
Työpäällikkö
Ahti-Tapio Rieppo
Työpäällikkö

Lähetä viesti

Muut palvelut

Asbesti- ja haitta-ainekartoitus
Asbesti- ja haitta-ainekartoitus - Rieppo Service
Asbesti- ja haitta-ainekartoitus
Tutustu
Asbesti- ja haitta-ainetyöt
Asbesti- ja haitta-ainetyöt - Rieppo Service
Asbesti- ja haitta-ainetyöt
Tutustu
Purkutyöt
Purkutyöt - Rieppo Service
Purkutyöt
Tutustu
Palosaneeraus
Palosaneeraus - Rieppo Service
Palosaneeraus
Tutustu