Palvelut

Palosaaneraus

Savu, noki ja vesi voivat aiheuttaa mittavia vahinkoja pinnoille, irtaimistoon ja rakenteille. Sammutustöiden jälkeinen nopea toiminta ja oikeanlaiset toimenpiteet ovat tärkeitä kokonaisvahinkojen minimoimiseksi.

Meiltä löytyy palosaneeraustoimien edellyttämää erikoisosaamista. Poistamme haju- ja nokihaitat ja huolehdimme asianmukaisista purku- ja kuivaustoimenpiteistä sekä jälkivahinkotöistä. Teemme palosaneerauksia pääsääntöisesti Etelä-Suomessa, mutta tarvittaessa toimialueemme kattaa koko Suomen. Asiakkaitamme ovat mm. vakuutusyhtiöt, taloyhtiöt sekä purku- ja saneerausliikkeet.

Ota yhteyttä – meidät saat hommiin nopeallakin aikataululla!

Asianmukaisesti tehty palosaneeraus nopeuttaa tilojen käyttöönottoa

Palovahinko

Palosaneerauksessa palossa vahingoittuneet tilat ja rakenteet palautetaan turvalliseen käyttökuntoon. Savu- ja noki poistetaan, tilat kuivataan ja vaurioituneet rakenteet ja pinnat puretaan ja korjataan. Tämän lisäksi mahdolliset terveydelliset ja ympäristöön liittyvät riskit minimoidaan.

Suunnittelemme palosaneerausprosessin aina vahingon laajuus ja asiakkaan tarpeet huomioiden. Huolehdimme myös jälkivahinkotöistä ja pyrimme hoitamaan palosaneerauksen siten, että tilat voidaan ottaa käyttöön turvallisesti ja mahdollisimman pian.

Tulipalojen ja savuvahinkojen jälkivahinkotorjuntatyöt

JVT eli jälkivahinkotorjuntatöiden tarkoituksena on ehkäistä vaaratilanteet ja lisäkustannukset, joita voit aiheutua savu-, noki- ja vesivahinkojen ja mahdollisten rakenteiden rikkoutumisten aiheuttamista lisävahingoista.

Teemme JVT-töissä aina alkuun vahinko- ja kosteuskartoituksen ja suunnittelemme kartoituksen perusteella rakenteiden kuivaus- ja korjaustoimenpiteet. Suunnitelman jälkeen aloitamme vaurioituneiden rakenteiden purkutyöt, tilojen desinfioinnin sekä kuivauksen. Desinfiointi ja kuivausmenetelmät suunnitellaan kohdekohtaisesti vaurioiden perusteella. Lopuksi toimitamme loppumittauspöytäkirjan, josta käy ilmi kosteusmittaustulokset sekä päätös saneerauksen aloittamiselle.

Käytössämme oleva kalusto soveltuu kaikenlaisiin ja kaikenkokoisiin siivous- ja kuivaustarpeisiin. Pystymme toteuttamaan jälkivahinkotorjuntatyöt nopeallakin aikataululla.

palosaneerauksen eteneminen

01.
Tarjouspyyntö Tarjouspyynto - Rieppo Service
02.
Kartoitus ja tarjous Asbesti ja haitta-ainetöiden kartoitus - Rieppo Service
03.
Työn toteutus Tarjous - Rieppo Service
04.
Puhdasilmaraportti ja muu dokumentointi Puhdasilmaraportti ja muu dokumentointi - Rieppo Service
05.
Loppusiivous Loppusiivous - Rieppo Service
Pyydä tarjous - Rieppo Service

Pyydä tarjous

Perustiedot

Tai ota yhteyttä

Soita

Jani Rieppo
Työpäällikkö
Ahti-Tapio Rieppo
Työpäällikkö

Lähetä viesti

Muut palvelut

Asbesti- ja haitta-ainetyöt
Asbesti- ja haitta-ainekartoitus - Rieppo Service
Asbesti- ja haitta-ainetyöt
Tutustu
Asbesti- ja haitta-ainetyöt
Asbesti- ja haitta-ainetyöt - Rieppo Service
Asbesti- ja haitta-ainetyöt
Tutustu
Purkutyöt
Purkutyöt - Rieppo Service
Purkutyöt
Tutustu
Vesivahinkosaneeraus
Vesivahinkosaneeraus - Rieppo Service
Vesivahinkosaneeraus
Tutustu