Referenssit - Rieppo Service

Palvelut

Purkutyöt

Saneerauspurkutyöt edellyttävät erikoisosaamista ja asianmukaista kalustoa, jotta työ voidaan suorittaa turvallisesti ja tehokkaasti. Rieppo Service Oy toteuttaa vaativatkin saneerauspurkutyöt joustavasti ja yli 20 vuoden kokemuksella! Saneerauspurkutöihimme kuuluvat mm. työnmaan purkutyöt, asbestin- ja haitta-aineiden purkutyöt sekä kokonaispurkutyöt.

Asiakaskuntamme koostuu purku- ja saneerausliikkeistä, LVI-liikkeistä, vakuutusyhtiöistä sekä taloyhtiöistä, mutta palvelemme myös yksityisasiakkaita. Toimimme pääasiallisesti Etelä-Suomessa, mutta tarvittaessa tulemme myös muualle Suomeen. Meillä sana ja aikataulut pitävät – luotettavana yhteistyökumppanina tarjoamme kokonaisvaltaisia purkupalveluita ammattitaidolla ja tehokkuudella.

Työmaan purkutyöt

Kaivinkone purkaa taloa

Työmaan purkutöissä puretaan vanhoja rakennuksia, laitteita tai muita infrastruktuurielementtejä. Purkutyöt voivat olla kokonaispurkutöitä, jolloin koko rakennus puretaan maan tasalla tai työ voi koskea erilaisten betonirakenteiden purkua, sisäpurkutöitä, piikkauksia tai timanttisahauksia ja –porauksia.

Työmaan purkutyöt ovat monivaiheinen prosessi, joka vaatii tarkkaa suunnittelua, turvallisuustoimenpiteitä ja erikoisosaamista. Laadimme jokaiselle työmaalle yksityiskohtaisesti räätälöidyn suunnitelman, jota noudattaen työt etenevät turvallisesti ja sovitussa aikataulussa. Huolehdimme asianmukaisesta suojauksesta ja pölynhallista, käyttäen vähintään H-luokan alipaineistajia ja imureita osastoiduissa tiloissa, jotta työstä aiheutuva pöly ei pääse leviämään ympärillä oleviin tiloihin.

Tavoitteenamme on aina kaikkia osapuolia tyydyttävä lopputulos ja siksi pidämme huolen, että asiakkaidemme ja työntekijöidemme välillä kommunikaatio on sujuvaa – ilman väärinymmärryksiä tai kommunikaatiokatkoksia.

Kokonaispurkutyö vaatii erikoisosaamista, hyvää projektinhallintaa ja laadukasta kalustoa

Rakennusten kokonaispurku on aina iso projekti, johon liittyy paljon huomioitavia asioita. Se edellyttää hyvää projektinhallintaa, asianmukaista kalustoa sekä erikoisosaamista. Toteutamme kokonaispurkutyöt alusta loppuun asti, aina purku- ja haitta-ainekartoituksesta suunnitteluun ja itse purkutöiden toteuttamiseen. Huolehdimme puolestasi myös lupa-asiat, asianmukaiset dokumentoinnit sekä purkumateriaalien kierrättämisen ja viimeistelytyöt.

Oli kyseessä pieni tai suuri kokonaispurkutyö – ota yhteyttä. Annamme sinulle tarkan tarjouksen kohteesi purkutöistä!

Purkutöiden eteneminen

01.
Tarjouspyyntö Tarjouspyynto - Rieppo Service
02.
Kartoitus ja tarjous Asbesti ja haitta-ainetöiden kartoitus - Rieppo Service
03.
Työn toteutus Tarjous - Rieppo Service
04.
Puhdasilmaraportti ja muu dokumentointi Puhdasilmaraportti ja muu dokumentointi - Rieppo Service
05.
Loppusiivous Loppusiivous - Rieppo Service
Pyydä tarjous - Rieppo Service

Pyydä tarjous

Perustiedot

Tai ota yhteyttä

Soita

Jani Rieppo
Työpäällikkö
Ahti-Tapio Rieppo
Työpäällikkö

Lähetä viesti

Muut palvelut

Asbesti- ja haitta-ainekartoitus
Asbesti- ja haitta-ainekartoitus - Rieppo Service
Asbesti- ja haitta-ainekartoitus
Tutustu
Asbesti- ja haitta-ainetyöt
Asbesti- ja haitta-ainetyöt - Rieppo Service
Asbesti- ja haitta-ainetyöt
Tutustu
Vesivahinkosaneeraus
Vesivahinkosaneeraus - Rieppo Service
Vesivahinkosaneeraus
Tutustu
Palosaneeraus
Palosaneeraus - Rieppo Service
Palosaneeraus
Tutustu