Asbesti- ja haitta-ainetyöt - Rieppo Service

Palvelut

Asbesti- ja haitta-ainetyöt

Asbesti on vanhoissa taloissa paljolti käytetty rakennusmateriaali, joka nykyisin on todettu terveydelle vaaralliseksi. Rakennuttajan vastuulla on, että kaikkiin ennen vuotta 1994 rakennettuihin kohteisiin on tehtävä asbesti- ja haitta-ainekartoitus ennen purkutöiden aloittamista. Mikäli asbestia tai muita haitta-aineita löytyy, tulee niiden poisto hoitaa ammattilaisen toimesta.

Toteutamme asbestin ja muiden haitta-aineiden, kuten kreosiitin, homeen ja raskasmetallien purkutyöt yli 20 vuoden kokemuksella. Laadimme purkutyö- ja turvallisuussuunnitelmat sekä hoidamme kaikki tarvittavat viranomaisilmoitukset ja muun tarvittavan dokumentaation puolestasi.

Asiakkaitamme ovat mm. purku- ja saneerausliikkeet, vakuutusyhtiöt, LVI-liikkeet, taloyhtiöt sekä yksityisasiakkaat. Toimintamme on keskittynyt Etelä-Suomeen, mutta tarvittaessa hoidamme hommat myös muualla Suomessa.

Asbestin purkutyöt toteutetaan ympäristölle turvallisella osastointimenetelmällä

Asbesti ja haitta-ainetyöt - Rieppo Service

Asbestin purku edellyttää aina asianmukaisia lupia

Asbestin sekä muiden haitta-aineiden vaarallisuuden takia rakennusten purku- ja saneeraustoimet ovat luvanvaraista toimintaa. Meillä on asbestin purkamiseen edellyttävät asianmukaisia luvat ja koulutukset, joten purkutyöt hoidetaan aina turvallisesti ja ympäristöystävällisesti. Aloitamme purkuprosessit perusteellisella kartoituksella, jonka jälkeen laadimme ennakkoilmoituksen sekä purkutyö- ja turvallisuussuunnitelman työsuojeluviranomaiselle. Työ toteutetaan tehokkaasti osastointimenetelmällä, varmistaen jatkuvasti seuraamalla vähintään -5Pa paine-ero asbestiosaston ja muiden tilojen välillä.

Asbestin purku- ja saneeraustyöt - Rieppo Service

Asbestitöiden jälkeinen ilmamittaus

Kun purkutyö on tehty, pakataan purettu asbestijäte huolellisesti ja toimitetaan turvallisesti aluehallintoviraston hyväksymälle luvanvaraiselle jäteasemalle. Asbesti- ja muiden haitta-aineiden purkutyön ja siivouksen jälkeen tilaan teemme lakisääteisen ilmamittauksen varmistaaksemme huolellisen puhdistuksen. Mittausnäyte analysoidaan laboratoriossa eikä sen asbestipitoisuus saa ylittää 0,01 kuitua kuutiosenttimetrissä.

Asbesti- ja haitta-ainetöiden eteneminen

01.
Tarjouspyyntö Tarjouspyynto - Rieppo Service
02.
Kartoitus ja tarjous Asbesti ja haitta-ainetöiden kartoitus - Rieppo Service
03.
Työn toteutus Tarjous - Rieppo Service
04.
Dokumentointi Puhdasilmaraportti ja muu dokumentointi - Rieppo Service
05.
Loppusiivous Loppusiivous - Rieppo Service
Pyydä tarjous - Rieppo Service

Pyydä tarjous

Perustiedot

Tai ota yhteyttä

Soita

Jani Rieppo
Työpäällikkö
Ahti-Tapio Rieppo
Työpäällikkö

Lähetä viesti

Muut palvelut

Asbesti- ja haitta-ainekartoitus
Asbesti- ja haitta-ainekartoitus - Rieppo Service
Asbesti- ja haitta-ainekartoitus
Tutustu
Purkutyöt
Purkutyöt - Rieppo Service
Purkutyöt
Tutustu
Vesivahinkosaneeraus
Vesivahinkosaneeraus - Rieppo Service
Vesivahinkosaneeraus
Tutustu
Palosaneeraus
Palosaneeraus - Rieppo Service
Palosaneeraus
Tutustu